Fundraising voor social profit

Over deze pagina

In maart 2013 geeft Dan Pallotta een Tedtalk die me van mijn sokken blaast. Zijn boodschap heeft meerdere lagen. Maar deze heb ik toen onthouden: om een betere wereld te realiseren moeten goede doelen even professioneel tewerk gaan als de privésector. En ja, naast overtuiging en passie is ook geld belangrijk. En ambitie. Daar is niets vies mee.

Vandaag tel ik 30 jaar ervaring in marketing, communicatie en fondsenwerving. Iedere dag leer ik bij en investeer ik in kennisgroei. Ik ben een Kaizen-aanhanger: door vele kleine stapjes vooruitgang boeken. Langzaam en krachtig groeien. Structureel. Duurzaam.

Door kennis en inzichten met jou te delen via deze blog, hoop ik dat we samen sterker staan. Heb je opmerkingen op de blogs of tips voor mij? Die zijn uiteraard zeer welkom.

Nik Grymonprez, oktober 2020

Studiostraid is de merknaam van LNG Communications bvba, Hoveniersstraat 36A, 8000 Brugge, BTW BE 0473.919.729 -- De opinies op deze blog zijn persoonlijk, en vertolken niet per sé de standpunten van opdrachtgevers/werkgever.